Bentolit – Végre szabad lettem újra, és úgy töltöttem, odafigyelek a testemre

Bentolit- Ich wurde frei und habe mich endlich vorgenommen, mich um meinen Körper mal richtig zu kümmernBentolit- Ich wurde frei und habe mich endlich vorgenommen, mich um meinen Körper mal richtig zu kümmernBentolit - Por fin era libre y decidí empezar a cuidarmeBentolit – Επιτέλους, ήμουν ελεύθερη να φροντίσω το σώμα μουBentolit – Επιτέλους, ήμουν ελεύθερη να φροντίσω το σώμα μουBentolit – Je suis enfin devenue libre et j’ai décidé de m’occuper de mon corpsBentolit – Finalmente, estava livre e decidi começar a cuidar do meu corpoBentolit – Wreszcie byłam wolna i postanowiłam zadbać o swoje ciałoBentolit – Sono ritornata libera e ho ricominciato a prendermi cura del mio corpoBentolit – Накрая бях свободна и реших да се грижа за тялото сиBentolit – Devenisem liberă, am început să am grijă de corpul meuBentolit – Nakonec jsem byla volná a rozhodla se postarat se o své těloBentolit – Nakoniec som bola slobodná a rozhodla som sa postarať sa o svoje telo
Bentolit – Végre szabad lettem újra, és úgy töltöttem, odafigyelek a testemre
Bentolit – Végre szabad lettem újra, és úgy töltöttem, odafigyelek a testemre

Egymás után három Big Mac-et is megetetett velem! Hogyan hagyj ott egy férj-etetőt és állítsd vissza a normál súlyodat. Ilyen történet nincs még egy.

Lányok, azért írom ezt a posztot, hogy figyelmeztesselek benneteket. Tudom, hogy minden férfi más, de ami velem történt, az minden képzeletet felülmúl …

Súlyt akarsz magadra szedni? Kezd kapcsolatot egy etetővel!

Mindig is hajlamos voltam a túlsúlyra, de próbáltam formában tartani magam. Rendszeresen edzőterembe jártam és soha nem engedtem meg magamnak semmilyen extrát. Minden megváltozott a házasságom után. Kiderült, hogy a férjem imádja a duci nőket. Kezdetben ez tetszett, de végül nem tudtam visszafogni magam. Ahelyett, hogy egy csokor virágot adott volna, minden éjjel hazahozott egy kosár KFC csirkeszárnyat és egy nagy adag sült krumplit. Mindezt több liter üdítővel öblítettük le.

Egy nap annyira tele voltam, hogy rosszul lettem. Ennek ellenére, a férjem ragaszkodott hozzá, hogy egyem meg a harmadik Big Mac-emet is. Még azon is megfenyegetett, hogy ha nem teszel elhagy. Könnyek között megettem azt a hamburgert, miközben utáltam magam és utáltam őt is. Ekkor gondoltam arra, hogy a férjem talán nem az az ember, akire szükségem van.

Egy nap aztán egyedül voltam otthon, úgyhogy úgy döntöttem, megnézem a böngészője előzményeit. Találtam néhány pornó linket, ahol 200-300 kg-os, sőt ennél is nehezebb nőkről készített filmek voltak. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Rájöttem, hogy engem erőszakkal etetnek, mert azt akarja a férjem, hogy én is olyan legyek, mint ezek a nők. Egy őrült perverzhez mentem hozzá feleségül! Elegem volt. Az életem és az egészségem mégiscsak fontosabb ennél a fickónál. Beadtam a válókeresetet.


Ekkor kezdődtek az első problémák. Amikor valaki 123 kg-ot nyom, a sportolás nem igazán javasolt. Nem tudtam semmilyen tervhez sem tartani magamat, mert hozzá voltam szokva ahhoz, hogy túl sokat eszem. Nem láttam mást kiutat, mint hogy felvegyem a kapcsolatot egy szakemberrel. Elvégeztem az összes szükséges tesztet és időpontot kértem egy dietetikusnál. Az orvos azonnal azt mondta, hogy szervezetem méregtelenítésével kell kezdenünk a dolgot. Tekintettel arra, hogy mit ettem, és különösen arra, hogy milyen mennyiségű ételt juttatta be magadba, hatékony és elütés készítményre volt szükségem. Ez végül a bentonit agyag lett, az anyag, amely képes megszabadítani a szervezetet a méreganyagoktól. A szomorú valóság azonban az volt, hogy a kezelés ára a csillagokat rugdosta. Csak a konzultációt tudtam kifizetni. Így hát úgy döntöttem, elkezdem magam mert keresni ezt az agyagot.

Hazaérve kiderítettem, hogy a Bentonit agyag rendkívül népszerű a sztárok körében. Színésznők és híres modellek is használják fogyáshoz. Találtam is néhány üzletet, ahol árulják ezt az agyagot, de kétségeim voltak a minőséget illetően. Nem akartam egyáltalán agyagot enni. Ezért választottam végül a Bentolitet. Ezt a hurkái eredetű Bentonit anyagot nem a technológiával tisztították és koffeinnel, zabrosttal és olyan egyéb összetevőkkel dúsították, melyek alapvetően fontosak a jóléthez. A csomagolása rendkívül kényelmes: lezárt tasakokban érkezik, az állaga pedig olyan, mint a porcukoré. Azonnal megrendeltem néhány csomaggal belőle, mivel azt szűrtem le az egészből, hogy ez a folyamat nem lesz túl gyors.





Reggelente, reggeli előtt elkészítettem ezt a különleges italt – egy teáskanál port elkevertem jól egy pohár vízben, majd hagytam pihenni 10 percen keresztül, aztán újra fel kellett kevernem, mielőtt megittam. Egy héttel később rájöttem, hogy könnyebben lélegzem és sokkal jobban képes vagyok megemészteni az ételt. Egy hónap múlva a mérleg már csak 111 kg-ot mutatott. Micsoda eredmény!

8 hónapomba telt, mire újra fitt és laza lettem, ráadásul csak 60 kg-ot nyomtam. Az agyag-diétának van egy másik előnye is: megtisztítja a bőrt. A pattanásaim, melyektől már tizenéves korom óta szenvedtem eltűntek.

Nagyon sok nő szenved attól, hogy lefogyjon. Akár évekbe is telhet ki, mire sikerül megszabadulni a felesleges kilóktól. Remélem, hogy hasznosnak találjátok van az én fogyási tapasztalatomat. Itt rendeltem meg a Bentolitet. Ezt az agyagot nem árulják gyógyszertárban. A gyártó jó kis kedvezményt kínál, szóval, ha megszeretnéd venni a Bentolitet, akkor jobban teszed, ha sietsz.

Olvasóink most 50%-os KEDVEZMÉNYBEN részesülhetnek:


Bentolit

 

 

 

Használd ezt az EXKLUZÍV LINKET és vásárolj kedvezményesen még ma!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*